Lân
fan
taal

Zoek als iedereen naar alles met trefwoord 
Slotfeest LF2018 in Lân fan taal.

Nog één keer samen terugkijken op 2018? Kom dan zondag 25 november naar het Oldehoofsterkerkhof! Leeuwarden-Fryslân 2018 organiseert in het hart van Lân fan taal een slotfeest (of viering van de ReOpening), met nog één keer al onze videoprojecties op de Oldehove!

Het festijn start met het uitdelen van glühwein, koffie, thee en sûkerbôle, gevolgd door een feestelijke talkshow van Omrop Fryslân in het Stadskantoor. Vanaf half zeven wordt er gratis stamppot uitgedeeld. Na de talkshow gaan de blikken richting de Oldehove, waar o.a. de aftermovie van LF2018 in première gaat. Daarnaast worden de vier videokunstwerken die in opdracht van ons gemaakt zijn, nog één laatste keer geprojecteerd. Mis het niet!

Projecties

Een absoluut hoogtepunt van Lân fan taal zijn de schitterende projecties op de Oldehove! Wist je dat nog één kans krijgt om ze allemaal te zien? Tijdens de allerlaatste dag van Leeuwarden-Fryslân 2018 (da's zondag 25 november) kan je ze nog komen bekijken. Hoe dat er ongeveer uit ziet? Dáár maakten de mannen van Videobrouwers een heel mooi filmpje over. 😉

Geplaatst door Leeuwarden-Fryslân 2018 op Donderdag 15 november 2018

 

Programma

  • vanaf 17.00 uur / Inloop met glühwein, koffie, thee en suikerbrood
  • 17.30 – 19.00 uur / Talkshow Omrop Fryslân in het Stadskantoor
  • vanaf 18.30 uur / Gratis stamppot!
  • 19.00 uur / Première Aftermovie LF2018, daarna projecties Lân fan taal.
  • 20.30 uur / Verwacht einde. In de stad is daarna nog het lichtfestival LUNA te bezoeken.