Hybridauth configuration error.

Original error message: Hybridauth requires the use of 'session_start()' at the start of your script, which appears to be disabled.

Trace

#0 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/hybridauth/Hybrid/Auth.php(117): Hybrid_Storage->__construct()
#1 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/hybridauth/Hybrid/Auth.php(55): Hybrid_Auth::initialize(Array)
#2 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/bwh-social.php(212): Hybrid_Auth->__construct(Array)
#3 /srv/www/public_html/wp-content/themes/lft/header.php(22): bwh_social_login::initialize_widget()
#4 /srv/www/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/srv/www/public...')
#5 /srv/www/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/srv/www/public...', true)
#6 /srv/www/public_html/wp-includes/general-template.php(41): locate_template(Array, true)
#7 /srv/www/public_html/wp-content/themes/lft/single.php(14): get_header()
#8 /srv/www/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/srv/www/public...')
#9 /srv/www/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/www/public...')
#10 /srv/www/public_html/index.php(17): require('/srv/www/public...')
#11 {main}
Lân fan taal » Toen Brutaal naar Meertalië kwam

Lân
fan
taal

Zoek als iedereen naar alles met trefwoord 
Toen Brutaal naar Meertalië kwam.

Een doldwaze meertalige musical voor groep 8, met elektrische GiTaal, waarin de misverstanden je om de oren vliegen en waar al die Meertaliaanse kinderen tot overmaat van ramp ook nog mogen bepalen hoe het begint/afloopt/chaos. Geschreven en gecomponeerd door Peter Sijbenga en gratis te downloaden/gebruiken door alle scholen, als cadeautje van Lân fan taal!

In Meertalië heeft iedereen de afgelopen tijd ongelofelijk zijn/haar best gedaan om elkaar te begrijpen, en dat is volgens hen heel goed gelukt. Nogal logisch, want iedereen is nu ommers/immers meertalig. Sommige Meertaliërs spreken Hollandstaal, anderen Digitaal, er zitten een paar begaafde Wartalers bij en er is zelfs laatst iemand in de Nizzeria geweest, die sprak Totaal, terwijl hij bami bestelde. En nu iedereen elkaar denkt te begrijpen, vindt iedereen mekaar eindelijk aardig, geven ze mekaar de hele tijd gelijk, zijn gelijk en hebben gelijk. Maar dan komt Brutaal binnen en die wist het allemaal beter/better/bessensap.

>> Downloads <<


Deze musical is ook geschikt voor onderbouw voortgezet onderwijs of jeugdtoneel. 
Speelduur: 75 minuten. Aantal spelers: 10 tot 35.

Over Peter Sijbenga
Multi-instrumentalist Peter Sijbenga (Leeuwarden, 1964) schreef de musical en componeerde de muziek. Na een landelijke carrière als zanger/bassist van punkband It Dockumer Lokaeltsje is Peter geleidelijk uitgegroeid tot veelgevraagd componist voor theaterproducties. Hij schreef o.m. de muziek voor Tryater-producties ‘Ronja de roversdochter’, ’11stêdetocht’ en straatopera ‘De IJsvorstin’. Voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad vertaalde hij voor het Noord Nederlands Orkest de Matthäus Passion naar het Fries, schreef hij mee aan de muziek van de officiële opening van LF2018 en… schreef hij voor Lân fan taal deze originele musical!