Hybridauth configuration error.

Original error message: Hybridauth requires the use of 'session_start()' at the start of your script, which appears to be disabled.

Trace

#0 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/hybridauth/Hybrid/Auth.php(117): Hybrid_Storage->__construct()
#1 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/hybridauth/Hybrid/Auth.php(55): Hybrid_Auth::initialize(Array)
#2 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/bwh-social.php(212): Hybrid_Auth->__construct(Array)
#3 /srv/www/public_html/wp-content/themes/lft/header.php(22): bwh_social_login::initialize_widget()
#4 /srv/www/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/srv/www/public...')
#5 /srv/www/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/srv/www/public...', true)
#6 /srv/www/public_html/wp-includes/general-template.php(41): locate_template(Array, true)
#7 /srv/www/public_html/wp-content/themes/lft/single.php(14): get_header()
#8 /srv/www/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/srv/www/public...')
#9 /srv/www/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/www/public...')
#10 /srv/www/public_html/index.php(17): require('/srv/www/public...')
#11 {main}
Lân fan taal » Première Projectie #2 & Talentuinfestival

Lân
fan
taal

Zoek als iedereen naar alles met trefwoord 
Première Projectie #2 & Talentuinfestival.

Op vrijdag 13 april gaat om 22.00 uur de tweede torenhoge projectie op de Oldehove in première: ‘Weagen / Waves / Wellen’, waarin werk van Tsjêbbe Hettinga meertalig wordt gecombineerd met oude filmbeelden. Gemaakt door producent/muzikant René Duursma, schrijver/dichter Rodaan al Galidi en animator Antonia Rehnen.

De première is de perfecte aanleiding voor een weekend lang Talentuinfestival, beginnend op vrijdagmiddag om 16.00 uur. Met o.a. de Relaxerette, een fantastisch apparaat met hangmatten waarin je even kunt wegzweven. De jonge scribenten van Meeuw Jonge Schrijvers ‘bevechten’ elkaar en verrassen jou met gloednieuwe teksten. Verder komt er onder meer een levendig taalprogramma in MeM, bouwen we een feestje in Obe en draaien er films op een schip. Alles is gratis toegankelijk!

Meer informatie over het volledige programma vind je hier.
Check ook in bij het Facebook Evenement voor updates.

 

Een eerste greep uit het programma:

Relaxerette (6+)
De Relaxerette is een ronddraaiende installatie die je meevoert naar een ander perspectief. Neem plaats in een hangmat, zet de koptelefoon op en sluit je ogen. Luister naar verhalen en geluiden die jouw gedachten voor eventjes stilzetten. Kies voor de wervelende woordenstroom van Marc van der Holst, de melancholie van Marieke Lucas Rijneveld of voor één van de andere verhalen, geschreven door Jamila Faber, Heksenhamer en Pieter van der Sman. Jolle Roelofs maakte speciaal voor de Relaxerette een soundscape die je even laat ontsnappen. De Relaxerette wordt gepresenteerd door Arjan Kruidhof, Lân fan taal en Explore the North.

Meeuw Jonge Schrijvers
De scribenten van Meeuw Jonge Schrijvers verrassen je met gloednieuwe teksten. Op vrijdag duelleren de dichters met elkaar tijdens de Poetry Slam, onder leiding van NK-poetryslamkampioen Daniël Vis. Zaterdag laten ze zien dat ze ook voor toneel kunnen schrijven met drie overdonderende eenakters. De stukken worden gespeeld en geregisseerd door professionele theatermakers. We gaan daarnaast met de jonge schrijvers in gesprek over het maakproces. Wat heeft ze geïnspireerd en wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van een goede monoloog of dialoog?

nieuws |