Hybridauth configuration error.

Original error message: Hybridauth requires the use of 'session_start()' at the start of your script, which appears to be disabled.

Trace

#0 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/hybridauth/Hybrid/Auth.php(117): Hybrid_Storage->__construct()
#1 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/hybridauth/Hybrid/Auth.php(55): Hybrid_Auth::initialize(Array)
#2 /srv/www/public_html/wp-content/plugins/bwh-social-login/bwh-social.php(212): Hybrid_Auth->__construct(Array)
#3 /srv/www/public_html/wp-content/themes/lft/header.php(22): bwh_social_login::initialize_widget()
#4 /srv/www/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/srv/www/public...')
#5 /srv/www/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/srv/www/public...', true)
#6 /srv/www/public_html/wp-includes/general-template.php(41): locate_template(Array, true)
#7 /srv/www/public_html/wp-content/themes/lft/single.php(14): get_header()
#8 /srv/www/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/srv/www/public...')
#9 /srv/www/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/srv/www/public...')
#10 /srv/www/public_html/index.php(17): require('/srv/www/public...')
#11 {main}
Lân fan taal » Lân fan taal: ook op school!

Lân
fan
taal

Zoek als iedereen naar alles met trefwoord 
Lân fan taal: ook op school!.

Lân fan taal is een vrolijke optelsom van talige locaties en activiteiten. In Leeuwarden en daarbuiten. Belangrijk onderdeel is een gevarieerd programma op scholen. Ook komend schooljaar (’18-’19) is er een mooi aanbod voor primair en voortgezet onderwijs.

In september komt er een opvolger voor de Taal-Kit: een verdwaalboek over verhalen. Het is een opmaat naar verhalenproject ‘Verhalenvuur’ in het najaar, met en door scholen. Lân fan taal en Kek2/Keunstwurk hebben daarnaast het I-Lab ontwikkeld, waarmee je meerdere dagen op school kunt experimenteren met taal. Zie ook het VONK! FONK! boekje dat in mei op de scholen is verspreid.

Vertellus wie je bent
Friese basisscholen kunnen te kust en te keur op de website Kultuerfilter van KEK2/ Keunstwurk, partner van Lân fan taal. Voor groep 3/4/5 is er de vertelvoorstelling ‘Praat me er niet van’, vol taalchaos en moed. Harro van Lien vertelt hierin een fictief verhaal over het ontstaan van de Friese taal. In ‘Vertellus wie je bent’ (een versie voor groepen 1 t/m 4 en een voor 5 t/m 8) vertelt Erik van Dort verhalen met zijn stem, met muziek, met woorden, met zijn hele zijn. Ook van harte aanbevolen: ‘Polle de orgeljongen’ (groep 3/4/5) naar het gelijknamige boek van Mensje van Keulen. Door verteller Frank Belt en organist Eeuwe Zijlstra!

Prettig gestoord
Voor de basisscholen in Leeuwarden is er een uitgebreid Lân fan taal-aanbod beschikbaar via Schoolkade. Zo is er voor groep 1/2 een programma over dans/lichaamstaal, komt Tresoar graag naar groep 3/4  met ‘Poëziefantasie’ en is er voor groep 7/8 de prettig gestoorde Tryater-voorstelling ‘Karawane’ (foto).

Bezoek aan Lân fan taal & workshops
Uiteraard zijn alle scholen meer dan welkom in Obe en de Talentuin! Voor het voortgezet onderwijs worden programma’s op maat gemaakt. Leerlingen leren in workshops (op school of in Lân fan taal Leeuwarden) van alles over dans-, straat-, theater- en beeldtaal. Ook ontdekken ze dat alle talen tellen.

Meer informatie opvragen

nieuws |