Lân
fan
taal

Zoek als iedereen naar alles met trefwoord 
Lân fan taal naar het DRONGO talenfestival.

Het DRONGO talenfestival staat voor de deur. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur staat het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van taal. Daar is Lân fan taal natuurlijk bij! Wij bieden een voorproefje op de projecten die wij ontwikkelen voor volgend jaar, wanneer we met Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad zijn van Europa.

Wanneer heb jij taalplezier? En heb je ook wel eens last van taalverdriet of taalstress? Waarom is er taal? En verwaarloos jij je taal wel eens? Dit zijn vragen waar wij ons mee bezighouden en waarover we graag in gesprek gaan met jou tijdens het DRONGO talenfestival. Je kunt ook ter plekke meedoen aan ons project DNALWD2018 – een zoektocht naar persoonlijke taalbeleving, die eindigt in een reageerbuisje. Siart Smit (programmadirecteur) en Anne Graswinckel (educatie) geven een presentatie met de titel ‘Taal is beleving, geen educatie: over de liefde voor en de noodzaak van taal in ons leven’. Onze boodschap voor nu is: kom vooral naar het festival en wees welkom in het Lân fan taal!

Naast het Lân fan taal-programma, staan er allerlei leuke sessies, interessante lezingen, uitdagende labs en actuele debatten gepland op het DRONGO talenfestival. Ga voor meer informatie dan ook even naar hun website.