Lân
fan
taal

Zoek als iedereen naar alles met trefwoord 
Feest van taal. Awesome post! Keep up the great work! :)Great content! Super high-quality! Keep it up! :)Google One of our guests just lately recommended the following website.Google Every as soon as in a though we select blogs that we study. Listed beneath would be the most recent internet sites that we pick.

Heel 2018 is Lân fan taal al een vrijstaat waarin alle talen welkom zijn. We vieren de taal met – veelal gratis toegankelijke – festivals, projecties, exposities en activiteiten. Lân fan taal is ook onderdeel van de Re-Opening van LF2018 en heeft een mooi programma in november!

elke do/vr/za/zo t/m 25 nov, Oldehoofsterkerkhof Leeuwarden
Torenhoge projectie
De Oldehove is het unieke projectiescherm voor de korte, muzikale film ‘1954 – We zijn er bijna’ van VANTA, WERC Collective en Fresku. Elk weekend om 20.00 uur.

5 t/m 11 nov, Leeuwarden
Taal tijdens Noordelijk Film Festival
Speel met taal! Tijdens NFF kunnen kinderen stop-motionfilmpjes maken over taal en gaan schrijvers/performers aan de slag met taal-filmarchieven uit Noord-Nederland.

wo 7 nov, Oldehoofsterkerkhof Leeuwarden
Alle projecties op 1 avond
Tijdens het Noordelijk Film Festival kun je de vier Oldehove-projecties achter elkaar zien. Met nagesprekken in Obe. Neem zelf ligstoel en dekentje mee!

wo 14 nov, Leeuwarden
Symposium 2018x Onderwijs
Een spannend werksymposium over het in het onderwijs doorzetten van de energie van 2018.

do 15 nov, Leeuwarden
Taaltoer
Een verrassende tocht-met-gids, waarbij je langs bijzondere plekken in de binnenstad komt. Thema: ‘Personificatie’. Meld je vooraf gratis aan! Beperkt plek.

11 nov t/m 8 dec, Obe, Leeuwarden
Citybooks
Expositie van de portretten die zes schrijvers en beeldkunstenaars in 2018 van Leeuwarden maakten. Op 22 november zijn enkele kunstenaars live aanwezig.

15 t/m 17 nov, Westerkerk, Leeuwarden
Liquid Loft – Church of Ignorance
Zes dansers van dit onovertroffen Oostenrijkse gezelschap nemen je mee op een mysterieuze reis. De buitenversie was de succesvolle opening van Oerol 2018!

17 & 18 nov, Terschelling
Pineboek-weekend
Twee compleet verzorgde dagen bij Folkshegeskoalle over de dialecten van Terschelling. Met lezingen, vertellingen, film, een wandeling en het geestige toneelstuk ‘Pineboek’.

19 t/m 23 nov, heel Friesland
Ferhalefjoer
Friese basisscholen houden verhalenavonden en vertelmiddagen (rond het kampvuur). Een deel is voor een breed publiek toegankelijk.

22 t/m 24 nov, Leeuwarden
Festival Explore the North
Een winters weekend vol internationale muziek, verhalen en beeldende kunst. Je dwaalt door de binnenstad en geniet van optredens op de mooiste plekken!

di 4 dec, Obe, Leeuwarden
Stimmen-lezing
Populairwetenschappelijke lezing door Rijksuniversiteit Groningen over meertaligheid en de hersenen.

> Bekijk de complete agenda van Lân fan taal <